Conferinta Nationala de Medicina a Familiei
 23 - 26 octombrie 2024
Mi-S: 10.00-19.00

Comunicari poster

La sectiunea Poster solicitam prezentarea unor studii clinice si experimentale din domeniul medicinei de familie. La aceasta sectiune sunt invitati sa participe cu lucrari stiintifice medici tineri, doctori in medicina sau doctoranzi, precum si alti medici angajati in echipe de cercetare medicala. Comunicarile poster vor fi expuse si vizionate de Comisia de Jurizare, dupa care sinteza continutului va fi prezentata in plen, sub forma de diapozitive, pe o durata de  3-4 minute.

Inscriere Postere:

Titlurile POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 22 septembrie 2024 pe adresa CNMF@samf.ro

Rezumatele POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 1 octombrie 2024 pe adresa CNMF@samf.ro

Confirmare: Posterele acceptate de Comitetul Stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail si vor fi publicate in Volumul de Rezumate al conferintei.

 In conditiile nerespectarii termenelor mentionate, nu vom avea posibilitatea sa includem lucrarea in programul manifestarii stiintifice.

Toti autorii principali si coautorii de comunicari orale si postere trebuie sa fie inscrisi si validati prin plata taxei de participare pentru a primi volumul de rezumate (tiparit sau in format electronic) si Certificatul EFC/EMC.

Comitetul Științific își rezervă:

  • dreptul de a accepta sau respinge lucrările primite;
  • dreptul de a propune schimbarea modului de prezentare al lucrării (Comunicare orală), obligându-se să anunțe acest lucru în timp util.

Informații tehnice: Lucrarile vor fi trimise în format electronic - înregistrare Powerpoint/Zoom.

Posted in Pentru autori.