Conferinta Nationala de Medicina a Familiei

 25 - 28 octombrie 2023
Mi-S: 10.00-19.00

UPDATE - Premiul Național SAMF

Societatea Academică de Medicina Familiei și Asociația Medicală Română instituie Premiul Național SAMF - "A. Restian & D. Matei".
Premiile, în număr de 5, vor fi oferite medicilor înscriși cu lucrări (comunicări orale și postere) la Conferința Națională de Medicina Familiei, pentru a încuraja și recompensa efortul și implicarea în cercetarea medicală.

Împreună cu diploma care certifică recunoașterea meritelor, va fi oferit și trofeul ce o întruchipează milenar și simbolic pe Hygeia, zeița protectoare a Sănătății în mitologie, cea care prevenea bolile, alina și vindeca suferința.
De menționat că Diploma aferentă Premiului Național adaugă puncte la CV-ul profesional.

Alături de diplomă și trofeu, prim-autorul va primi un abonament la Revista oficială a SAMF - Romanian Journal of Medical Practice - RJMP - 10 EMC, PLUS voucher Școala de Vară a SAMF, Neptun 2024 (taxa de curs).

Lucrările sunt jurizate după terminarea conferinței de o comisie interdisciplinară, rezultatele fiind comunicate după evaluare.

UPDATE: Lucrări premiate - Ediția 2022

Comisia de evaluare a lucrărilor prezentate în cadrul CNMF 2022, condusă de Acad. A. V. CIUREA și Prof. Dr. Dumitru MATEI, a comunicat lucrările premiate:

- "Managementul factorilor de decompensare implicați în edemul pulmonar acut cardiogen" - susținută de: Irina-Anca EREMIA [ click ]
- "Utilizarea markerilor sangvini în determinarea severității COVID-19" - susținută de: Roxana FOLESCU [ click ]
- "Au comorbiditățile impact asupra tratamentului hipertensiunii arteriale? Particularități în diabetul zaharat" - susținută de: Loredana-Crista LASLO [ click ]
- "Studiu privind accesul tinerilor la serviciile de sănătate - un review de literatură" - susținută de: Andrea Elena NECULAU [ click ]
- "Provocare în practica clinică... Hipertensiunea pulmonară (HTP)!" - susținută de: Andreea VARGA [ click ]