Conferinta Nationala de Medicina a Familiei 2022

 26 - 29 octombrie 2022
Mi-S: 10.00-19.00

Premiul Național "Adrian RESTIAN"

Începând cu ediția 2022 a CNMF, Societatea Academică de Medicina Familiei și Asociația Medicală Română instituie Premiul Național "Adrian RESTIAN", pentru a duce mai departe memoria, viziunea și visele celui ce a fost Prof. Dr. Adrian RESTIAN.
Premiile, în număr de 5, vor fi oferite medicilor participanți cu lucrări la Conferința Națională de Medicina Familiei, pentru a încuraja și recompensa efortul și implicarea în cercetarea medicală.

Alături de diploma care certifică recunoașterea meritelor, va fi oferit și trofeul ce o întruchipează milenar și simbolic pe nimeni alta decât pe Hygeia, zeița protectoare a Sănătății în mitologie, cea care prevenea bolile, alina și vindeca suferința.
De menționat că Diploma aferentă Premiului Național adaugă puncte la CV-ul profesional.

Lucrările vor fi jurizate, după terminarea conferinței, de o comisie interdisciplinară condusă de Acad. A. V. CIUREA și Prof. Dr. Dumitru MATEI, rezultatele fiind comunicate după evaluare.

UPDATE: Lucrări premiate - Ediția 2022

Comisia de evaluare a lucrărilor prezentate în cadrul CNMF 2022, condusă de Acad. A. V. CIUREA și Prof. Dr. Dumitru MATEI, a comunicat lucrările distinse cu Premiul Național "Adrian Restian":

- "Managementul factorilor de decompensare implicați în edemul pulmonar acut cardiogen" - susținută de: Irina-Anca EREMIA [ click ]
- "Utilizarea markerilor sangvini în determinarea severității COVID-19" - susținută de: Roxana FOLESCU [ click ]
- "Au comorbiditățile impact asupra tratamentului hipertensiunii arteriale? Particularități în diabetul zaharat" - susținută de: Loredana-Crista LASLO [ click ]
- "Studiu privind accesul tinerilor la serviciile de sănătate - un review de literatură" - susținută de: Andrea Elena NECULAU [ click ]
- "Provocare în practica clinică... Hipertensiunea pulmonară (HTP)!" - susținută de: Andreea VARGA [ click ]

 
 

Puteți răsfoi/descărca, gratuit, cu complimente, ultima carte a Profesorului Adrian Restian
Pianistul Epigenetic sau sfârșitul medicinei (așa cum o știam) aici [ click ].