Conferinta Nationala de Medicina a Familiei 2022
 26 - 29 octombrie 2022
Mi-S: 10.00-19.00

Comunicari poster

La sectiunea Poster solicitam prezentarea unor studii clinice si experimentale din domeniul medicinei de familie. La aceasta sectiune sunt invitati sa participe cu lucrari stiintifice medici tineri, doctori in medicina sau doctoranzi, precum si alti medici angajati in echipe de cercetare medicala. Comunicarile poster vor fi expuse si vizionate de Comisia de Jurizare, dupa care sinteza continutului va fi prezentata in plen, sub forma de diapozitive, pe o durata de  3-4 minute.

Inscriere Postere:

Titlurile POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 12 septembrie 2022 pe adresa CNMF@samf.ro

Rezumatele POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 26 septembrie 2022 pe adresa CNMF@samf.ro

Confirmare: Posterele acceptate de Comitetul Stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail si vor fi publicate in Volumul de Rezumate al conferintei.

 In conditiile nerespectarii termenelor mentionate, nu vom avea posibilitatea sa includem lucrarea in programul manifestarii stiintifice.

 Toti autorii principali si coautorii de comunicari orale si postere inscrisi si validati prin plata taxei de participare vor primi volumul de rezumate si Certificatul EMC. 

Comitetul Științific își rezervă:

  • dreptul de a accepta sau respinge lucrările primite;
  • dreptul de a propune schimbarea modului de prezentare al lucrării (Comunicare orală), obligându-se să anunțe acest lucru în timp util.

Informații tehnice: Posterele vor avea dimensiunea de 1080×1920 px – full HD sau 2160×3840 – 4K format portrait, PDF. (Organizatorii vor pune la dispoziția comunicatorilor ecrane LED.)

Organizare și structură: Titlul și numele autorilor vor fi menționate în partea de sus a posterului. Posterul va cuprinde: Introducere, Obiective (eventual obiectivul principal și obiective secundare), Metodă, Rezultate și Concluzii. Aceste date vor fi afișate de la stânga la dreapta, iar concluziile vor fi poziționate în colțul de jos din dreapta. Pot fi incluse și câteva referințe bibliografice.

Redactare: Textul va fi simplu și sintetic, folosind caractere mari, care pot fi citite de la 0,5-1 m distanță. Se preferă graficele în locul tabelelor. Unde este cazul pot fi folosite poze.

Expunere: Posterele vor fi afișate pe toată durata Conferinței, în format e-Poster, pe ecrane LED.

Prezentare și evaluare: Pe durata Conferinței Comisia de jurizare va face evaluarea posterelor. Cel puțin unul dintre autorii posterelor (de preferat toți contributorii) trebuie să fie prezent la Conferință pentru eventualele discuții și comentarii.

Posted in Pentru autori.