Revista oficiala a Societatii Academice de Medicina a Familiei

CREDITE SUPLIMENTARE EMC
In perioada desfasurarii Conferintei, beneficiati de 50% reducere la abonamentele pentru revista Practica Medicala, publicatia oficiala a SAMF. Acest abonament va ofera, suplimentar, 5 credite EMC prin Certificatul acreditat de CMR.
Pentru abonamente click aici.
Certificat EMC - Practica Medicala

PROFIL

Lansata acum mai bine de un deceniu, Revista Practica Medicala a devenit una dintre principalele publicatii stiintific-academice adresate comunitatii medicale. In paginile ei sunt cuprinse studii de cercetare, articole originale, prezentari de cazuri clinice cu o valoare educationala deosebita, probleme de diagnostic, conduite terapeutice, dar si ghiduri de practica medicala.

Practica Medicala este o revista pluridisciplinara, venind astfel in intampinarea cerintelor medicilor din centre medicale si universitare deopotriva din tara si din strainatate, indiferent de specialitate.

Un colectiv de medici cunoscuti este implicat intr-un riguros proces de peer review, ce respecta regulile internationale de etica si calitate in publishing de tip stiintific.

Revista apare trimestrial (4 numere pe an, plus suplimente). Distributia este asigurata la nivel national, conditiile grafice si de tipar fiind unele de inalta tinuta.

Practica Medicala - Revista oficiala SAMF

Practica Medicala este inclusa in nomenclatorul publicatiilor agreate de Colegiul Medicilor din Romania si este incadrata de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice (CNCS) in categoria B+. De asemenea, este indexata sau in curs de indexare in prestigioase baze de date internationale.

PARTENERI

  • Reuters/Health
  • Journal of Family Practice, o cunoscuta revista din SUA dedicata medicinei de familie, prezentand de la conduite terapeutice pana la subiecte de cercetare clinica sau de laborator.
  • The Canadian Family Physician, o prestigioasa revista de medicina de familie - medicina generala, acoperind o gama cat mai larga de subiecte de mare interes.